Onze Miep

Handgemaakte en persoonlijke cadeautjes

Dikke knuffel voor het goede doel 2019

Mama en ik kwamen op het idee om elk jaar een goed doel te gaan steunen. Dit jaar gaan we dit voor het eerst doen. Mijn oom is voorzitter van SamenLoop voor Hoop Helmond 2019. Dus dit jaar was het niet moeilijk om een goed doel te vinden. Wij zijn gaan knutselen voor SamenLoop voor Hoop.

Mama heeft 40 hele mooie beertjes (sleutelhangers) gehaakt. Deze gaan wij verkopen op de Slingermarkt in Helmond (27 april). En mochten er nog over zijn, gaan wij deze ook verkopen op de Jaarmarkt in Aarle-Rixtel (30 mei). De beertjes kosten €5 per stuk. En deze €5 gaat in zijn geheel naar het goede doel van dit jaar... SamenLoop voor Hoop. 

Ik heb een webshop vol met cadeautjes die ik zelf druk, borduur of ets (Onze Miep)... En speciaal voor deze beertjes hebben ik lintjes gedrukt...

De lintjes voor de gehaakte beertjes...


Deze lintjes zitten al vast aan de gehaakte beertjes. Zodat u na het kopen van zo’n lief beertje altijd kunt zien dat u het goede doel geholpen heeft.

De eerste gehaakte beertjes


Ik zelf heb 30 pluche beertjes bereid gevonden om het goede doel te gaan helpen. Ik heb 30 kleine shirtjes bedrukt met het logo van het goede doel. Met op de achterkant “Dikke knuffel voor het goede doel”. 

De berenshirts...


De 30 pluche beertjes krijgen deze shirtjes aan. Deze beertjes worden verkocht op de kraam van SamenLoop voor Hoop op de Slingermarkt in Helmond (27 april). En mochten er nog over blijven gaan ze mee naar de Jaarmarkt in Aarle-Rixtel (30 mei). Ik heb deze beertjes namens Onze Miep gesponsord. Zowel de sleutelhangers als de beertjes kosten €5 per stuk. En de gehele opbrengst gaat naar SamenLoop voor Hoop.

De beertjes die op de Slingermarkt in Helmond verkocht gaan worden


En zo willen wij dus met 70 beertjes ons eerste goede doel steunen. En we hopen hiermee 30 mei €350 opgehaald te hebben voor SamenLoop voor Hoop.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons altijd mailen op info@onzemiep.nl.

Voor meer informatie over SamenLoop voor Hoop kunt u de volgende link gebruiken: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/gezondetientjesactie

We hopen u te zien op 27 april op de Slingermarkt in Helmond of  30 mei op de Jaarmarkt in Aarle-Rixtel.

Met vriendelijke groet,
Liesbeth en Marieke