Onze Miep

Handgemaakte en persoonlijke cadeautjes

Let op!!!

Door de Corona kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is dan dat u van ons gewend bent. 

Onze excuses voor het ongemak!

Verzending en bezorging

Verzending naar Nederland:

Brievenbus DHL: (€ 3,95) Sommige artikelen kunnen makkelijk door de brievenbus. Voor 3 uur besteld is vandaag verzonden (dit geldt niet voor artikelen die ik speciaal voor u mag maken). 

Afhalen DHL service point: (€ 5,00)  Wij kiezen voor u de dichtstbijzijnde DHL service point uit. U krijgt een email van DHL met een track & trace code, zodat u het pakket in de gaten kunt houden. U ontvangt een e-mail zodra het pakketje bij de service point ligt. Als het pakje na een week op het DHL service point niet is afgehaald, sturen ze het pakje terug naar ons. Bij deze optie kosten de verzendkosten €5,00 (inclusief BTW). Voor 3 uur besteld is vandaag verzonden (dit geldt niet voor artikelen die ik speciaal voor u mag maken).

Wilt U zelf graag een DHL service point uitzoeken, omdat voor u een ander punt makkelijker is. Laat dit tijdens bestellen bij opmerkingen weten. U kunt ook na het bestellen ons een e-mail sturen (info@onzemiep.nl). Klik hier om een DHL service uit te zoeken.

Thuis bezorgen DHL(€ 5,75) Het pakket wordt door DHL bezorgd. Bent u niet thuis als zij uw pakket bezorgen? Dan proberen zij het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat onze bezorger een bericht voor u achter. Voor 3 uur besteld is vandaag verzonden (dit geldt niet voor artikelen die ik speciaal voor u mag maken).

Afhalen: U kunt het pakket ook bij ons of op een braderie komen afhalen. U kunt bij ons ook pinnen. Zodra het pakketje klaar ligt, ontvangt u een mailtje met de vraag wanneer u het pakketje af wilt komen halen.

Verzending België, Frankrijk en Duitsland:

Brievenbus DPD: (€ 7,00): Sommige artikelen kunnen makkelijk door de brievenbus. Voor 3 uur besteld is vandaag verzonden (dit geldt niet voor artikelen die ik speciaal voor u mag maken).

Afhalen DPD Pickup parcel shops: (€ 10,50): Zodra het pakket af te halen is op het DPD Pickup parcelshop, ontvangt u van DPD een email. Van ons ontvangt u een track en trace waarmee u uw pakket in de gaten kunt houden. Voor 3 uur besteld is vandaag verzonden (dit geldt niet voor artikelen die ik speciaal voor u mag maken).'

Heeft u een voorkeur voor DPD Pickup parcel shop? Laat dit dan weten tijdens het bestellen bij "opmerkingen" of stuur na het bestellen een mailtje naar info@onzemiep.nl

Thuis bezorgen DPD: (€ 12,25): Na de bestelling ontvangt u van ons een track en trace waarmee u uw pakketje in de gaten kunt houden. Bent u niet thuis op het moment dat de bezorger langs komt? Dan probeert de bezorger het pakketje bij de buren te bezorgen. En mocht dit niet lukken dan bezorgt hij het pakket bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Op het niet-thuis-briefje wat u in de brievenbus kunt vinden, staat de naam en het adres van de Pickup parcelshop waar u uw pakket op kunt halen.

Afhalen: U kunt het pakket ook bij ons of op een braderie komen afhalen. U kunt bij ons ook pinnen. Zodra het pakketje klaar ligt, ontvangt u een mailtje met de vraag wanneer u het pakketje af wilt komen halen.


Heeft u nog vragen over de verzending? Dan kunt u ons altijd mailen op info@onzemiep.nl. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord.